Stagiair? Schoolverlater? Jobstudent? Check je rechten

Je bent jong en je wilt aan het werk. 
Over het reilen en zeilen op de arbeidsmarkt kom je op school echter niet veel te weten. Daarvoor moet je beroep doen op mensen die er middenin staan. De vakbond bijvoorbeeld. 
Het ACV heeft een speciale werking voor jongeren. En een gratis lidmaatschap Enter. Met een eigen website die tegelijkertijd deel uitmaakt van deze grote ACV-online site. Zowel studenten, schoolverlaters, jongeren in wachttijd, stagiairs,... kunnen op www.acv-enter.be hun mosterd halen.
Je leest meer over:
En download de ACV-brochures (pdf-bestanden)

Gratis ENTER lidmaatschap


Het ACV heeft speciaal voor jongeren Enter uitgewerkt. Enter is het ACV-lidmaatschap voor jongeren, studenten en schoolverlaters in beroepsinschakelingstijd, vanaf 15 jaar tot 25 jaar. En dit volledig gratis.
Door gratis lid te worden van Enter krijg je de nodige informatie om niet ongewapend je eerste centen te gaan verdienen. En kan je beroep doen op de diensten van het ACV. Het ACV kan je helpen om de vragen waarmee je als (job)student of schoolverlater worstelt op te lossen. Ook later, als je vast werk hebt gevonden zal je geen spijt hebben van de stap die je nu gezet hebt.
Let op. Ben je jonger dan 25 en al vast aan het werk?  
Speciaal voor beginnende werknemers tot 25 jaar is er ACV GO. Het lidmaatschap voor starters met een fikse korting op het lidgeld. Tijdens je eerste aansluitingsjaar betaal je slechts 10 euro per maand of 33 cent per dag. En wat koop je vandaag nog met 33 cent? Bij het ACV heb je tegen die prijs recht op het totaalpakket van dienstverlening, inclusief rechtsbijstand. Een omniumverzekering op het werk, zeg maar.  

Word lid van ENTER