• ACV GO, het lidmaatschap voor jonge werknemers

  Lees meer
  ACV GO jongerenlidmaatschap
 • Dienstverlening op maat

  Dat je bij ons als vakbond mag aankloppen als je problemen hebt met je werk of je werkgever, dat wist je wellicht al....

  Lees meer
  testbanner 720*220
 • Doe de looncheck

  Hoeveel loon kun je vragen als jobstarter?

  Lees meer
  startersloon klein
 • Sociale actualiteit in de kijker

  Lees meer
  standpunt
 • Ons Recht, het ledenblad van LBC-NVK

  Lees meer
  ons recht
 
 

Lidmaatschap

Verzeker je van:

 • Persoonlijke service
 • Juridische hulp
 • Loopbaanadvies
 • Maxi solidariteit
Word lid van ACV
   
De Grote Parade
Eén dag voor de lente laten we ons allemaal samen opmerken! Onze kleurrijke optocht wordt een stroom van alternatieven voor een samenleving met een plus!
Lees meer
sociaal overleg
De cao-onderhandelingen in de verschillende sectoren zijn volop aan de gang. Het resultaat bepaalt de loon- en arbeidsvoorwaarden in zeer veel, zeker kleinere, ondernemingen. We willen hier als LBC-NVK dus volop op inzetten. 
Lees meer

Wat is een tax shift?

Actueel

Alles bekijken
bas oud
Minister van Pensioenen Bacquelaine wil dat de pensioenhervorming budgettair neutraal blijft. De kosten voor de schatkist en de sociale zekerheid mogen niet omhoog. Tegelijkertijd pleit hij ervoor de maximumpensioenen te verhogen. “Moeten dan de lagere pensioenen omlaag,” vraag algemeens secretaris van de LBC-NVK Stefaan Decock zich af.
Lees meer
GZA - ZNA
De directie van GZA-ziekenhuizen heeft vanochtend op een extra ondernemingsraad aangekondigd dat GZA en ZNA willen onderhandelen over verregaande samenwerking op het gebied van medische, ondersteunende en logistieke diensten. Bij ZNA werd dezelfde boodschap meegedeeld. Volgens de vakbond zullen zulke vormen van samenwerking een grote impact hebben op het personeel.
Lees meer
Alles bekijken
banner
De LBC-NVK is er voor alle bedienden en kaderleden uit de privésector. Dat betekent dat een verpleegster, bankbediende, ingenieur, een werknemer uit de chemie, een accountant, een kassierster en een kinderverzorgster... allemaal beroep kunnen doen op de diensten van de LBC-NVK. Op onze site bundelen we de belangrijkste rechten en plichten die voor hen van toepassing zijn. Ga gauw een kijkje nemen op de pagina's van je eigen sector! Een overzicht van de verschillende sectoren vind je ook via 'Ik werk in de sector'  in de zwarte balk bovenaan deze pagina. 
Lees meer