Accent wil sociale verkiezingen buiten houden

FEB 16

Sociaal overleg is meer dan een smartphone en één dag verlof om de vier jaar!

Accent
Uitzendkantoor Accent Interim hoopt de sociale verkiezingen buiten te houden door het personeel met een smartphone en een dagje extra vakantie om te kopen. Morgen mogen de uitzendconsulenten alvast een bezoekje verwachten van de LBC-NVK. 
“Ons bezoek staat eigenlijk en beetje los van de recente heisa,” legt LBC-NVK vakbondssecretaris Robert Veekman uit. “Maar het toeval wil dat we morgen van start gaan met onze bezoekronde in de sector. We brengen een bezoekje aan de uitzendconsulenten van de top 10-bedrijven in de uitzendsector om hen warm te maken voor de sociale verkiezingen. Als LBC-NVK hebben we al heel wat ervaring in de sector. Nationaal en internationaal. In België zijn we actief in tal van uitzendkantoren. En op internationaal vlak werken we intensief samen met de grote vakbondskoepels in de sector. Wij weten dus wel wat er in de sector gebeurt en waar het personeel nood aan heeft of van wakker ligt.”
De campagne onder de titel “Het is niet altijd lente in de ogen van de uitzendconsulente” start morgen in een aantal grote Vlaamse steden. ”In het kader van de campagne geven we morgen zonnebloempitjes af aan de uitzendconsulenten. Want wat klein begint, kan uitgroeien tot een mooi succes,” legt Veekman nog uit. “Sociaal overleg levert werknemers meer op dan een smartphone een ocharme één dagje extra verlof om de vier jaar. En dat willen we het personeel morgen vertellen.”