Vinçotte

AUG 24

Gratis zakdoekjes op personelsevents Vinçotte

zakdoek
Op 21 april 2017 kondigde de directie op een bijzondere vergadering van de ondernemingsraad de intentie tot ontslag aan van 195 Belgische jobs bij Vinçotte. 
De taak van de personeelvertegenwoordigers en vakbonden is om samen met de directie om te onderzoeken of deze intentie kan vermeden worden en om te zoeken naar oplossingen en alternatieven om de ontslagen te verminderen of zelfs te vermijden.
Sinds de aankondiging werden verschillende bijzondere ondernemingsraden gehouden, waarbij wij nauwelijks informatie bekomen over de bedreigde functies, noch een concreet beeld krijgen van de toekomstige bedrijfsstructuur. De directie wil wel af van alle langdurig zieken, viseert 50+’ers, weigert een aanwervingsstop, wil geen geviseerde werknemers “recycleren”, geen omscholing en geen interne overplaatsing. Ondertussen blijft de directie ook uitzendkrachten, dure consultants en gedetacheerden inzetten op nieuwe functies.
Daarom steunen wij het personeel op de bbq’s die de directie organiseert en krijgt iedere aanwezige gratis zakdoekjes van ons om goed voorbereid te zijn op de emoties tijdens de warme toespraken van de directie. 
Graag bieden wij jullie ook een exemplaar aan: welkom vandaag 24 augustus vanaf 16u45 tot 17u30!
  • Regio Brussel: Parker Hotel Brussels Airport – Bessenveldstraat 15 – 1831 Diegem
  • Regio Antwerpen: LARIVA – Londenstraat 52 – 2000 Antwerpen
  • Regio Oost Vlaanderen: Kasteel van Zwijnaarde – J.Schaeckstraat 6 – 9052 Zwijnaarde