Voorstelling - Profiel pc 218

Wie hoort thuis in PC 200?

Sectorinfo op maat!

Werk jij als bediende in PC 200? 
Dan vind je hier alle informatie over je rechten als werknemer in deze sector. PC 200 is het paritair comité voor werknemers die hoofdzakelijk intellectuele arbeid verrichten in opdracht van de werkgever en onder geen enkel ander paritair comité ressorteren. Het gaat dus om een zeer grote en heterogene sector met om en bij de 50.000 bedrijven en bijna 350.000 bedienden - bijna een derde van alle bedienden in de Belgische privé-sector! (Twijfel je: check je loonfiche of individuele jaarrekening).
Op deze website vind je informatie over al wat met je werksituatie te maken heeft:

Nieuwsbrief en sectorpublicaties

Actualiteit

Brussels Airlines
Brussels Airlines werkt met de firma City Jet in onderaanneming voor bepaalde vluchten van haar netwerk. City Jet op haar beurt werkt in onderaanneming met de firma NOBOX voor het cabinepersoneel op deze vluchten. De firma NOBOX heeft haar hoofdzetel in Ierland.
Lees meer
fujitsu
Quasi exact twintig jaar na Renault Vilvoorde, is Fujitsu Technology Solutions donderdagnamiddag 16 maart éénzijdig gestart met het uitvoeren van een collectief ontslag zonder enige vorm van overleg, op bevel van de relatief nieuwe Franse “managing director” Yves de Beauregard.
Lees meer