Sociale verkiezingen in de distributiesector

Distributiepersoneel is klaar voor de sociale verkiezingen

Het personeel in de distributiesector is klaar voor de sociale verkiezingen. Op basis van jouw verzuchtingen zijn een aantal sectorale strijdpunten samengebald in een krachtig programma. 
LBC-NVK komt op voor:
  • meer en beter werk
  • genoeg personeel
  • meer loon
  • meer inspraak in de uurroosters
Wil je dat daar de komende jaren verder werk van wordt gemaakt? Stem dan bij de verkiezingen op het ACV!
Je stem is belangrijk
Sociale verkiezingen zijn er om de vier jaar. Op de verkiezingsdag bepaal jij samen met alle collega’s wie de volgende vier jaar jouw spreekbuis is naar je werkgever. Het is dus belangrijk dat je goed nadenkt over wie je je stem geeft.
Het ACV is al jaren lang de grootste vakbond van het land. Dat hoeft niet te verbazen. De groene vakbond heeft immers de beste kandidaten op de lijsten staan en zorgt ervoor dat die goed voorbereid de belangen van hun collega’s kunnen verdedigen. Ze worden daarin professioneel bijgestaan door een sterk netwerk van deskundige vakbondsmedewerkers.

We willen jouw stem horen!

Sociale Verkiezingen
In de winkelsector wordt heel veel gevraagd van het personeel. Vroeg werken, laat werken, werken in weekends en op feestdagen. Werk op onregelmatige uren. Werken onder druk en met (te) kleine bezetting waardoor je constant van hier naar daar moet crossen. Klanten zijn niet altijd even vriendelijk en beleefd.  
De winkelsector, dat is bikkelharde concurrentie tussen de verschillende firma’s, zelf afzien als gevolg van de dalende koopkracht van de mensen, dat is klanten blijven lokken,  bereiken en overtuigen via allerhande nieuwe formules, maar ook via nieuwe technologie zowel binnen de winkel als voor de klant op afstand.
Binnen deze mix ben jij dagelijks actief… en moet jij je staande houden. Werken in de distributie is ongelooflijk boeiend, maar bikkelhard. En dan is het goed te weten dat je een sterke partner aan je zijde hebt. De LBC-NVK maakt iedere dag weer werk van degelijke en fatsoenlijke jobs in de sector. 
LBC-NVK is een verantwoordelijke vakbond die de trends en evoluties in de sector zéér van nabij volgt. Wij gaan de nieuwe evoluties niet ontkennen of tegenhouden, maar wij gaan als een eigentijdse moderne vakbond met kennis van zaken niet alleen nu maar ook straks blijven opkomen voor degelijk en fatsoenlijk werk in de sector.
Voor de LBC-NVK distributievakbond zijn de verkiezingen in jouw onderneming een belangrijke prioriteit. En net omdat we jouw STEM willen laten horen, zijn we ook echt geïnteresseerd in de manier waarop jij de dingen ziet. 
Help ons om nog méér en nog beter op te komen voor het personeel en dat zowel bij jou op het werk als in de ganse sector. Als lid van LBC-NVK zit je in ieder geval op de eerste rij… 

Vertel het ons:

  • Welke punten moeten er volgens jou dringend aangepakt worden? 
  • Heb je zelf zin om deel uit te maken van onze vakbondsploeg?  Of ken jij collega’s die de geknipte kandidaat zouden zijn? 
We maken graag een afspraak bij jou in de buurt of we bellen je voor meer uitleg. Stuur vandaag nog een mail naar u41dis@acv-csc.be.
Of neem eens een kijkje op www.wordacvkandidaat.be!