Vakbondspremie

Nu ook vakbondspremie voor personeel bij zelfstandige bankagenten (PC 341)!

Geld munten3
Werk jij in een zelfstandig bankagentschap en ben je aangesloten bij het ACV? Dan ontvang je vanaf dit jaar een vakbondspremie van 35 euro. Zo krijgt het personeel dat werkzaam is in deze sector, net zoals hun collega’s uit de rest van de financiële sector, zo'n premie.
De uitbetaling loopt nog tot 15 november. Om aanspraak te maken op deze premie moet je lid zijn van het ACV op het moment van uitbetaling. Je moet ook minstens sinds 1 maart 2016 lid zijn.
Wil de vakbondspremie graag ontvangen? Dan moet je een attest invullen en handtekenen. De leden die in ons bestand bekend zijn als werkzaam in PC 341 krijgen zo'n attest toegezonden. Vervolgens bezorg je het attest aan één van ons regionale kantoren, en wij zorgen dat het bedrag op je rekening wordt gestort.
Vermits PC 341 een vrij nieuwe sector is, zou het kunnen dat we je wel kennen als lid maar niet als iemand met een baan in PC 341. Om die reden krijg je misschien niet automatisch een attest toegestuurd. 
Bezorg ons je naam, contactgegevens en plaats van tewerkstelling. Als je in aanmerking komt voor de premie, bezorgen we je dan zo snel mogelijk een attest dat je ondertekend moet terugbezorgen.