Opleidingskansen

Volg een opleiding in de zorg!

Rusthuis1
Werk je in de zorgsector, maar wil je een opleiding volgen om in de sector wat hoger te kunnen mikken? Dan hebben we goed nieuws voor jou! 
Dankzij de inzet van de LBC-NVK investeert de sector in beroepsgerichte opleidingen. De komende weken en maanden kan je als werknemer in de sector inschrijven voor 3 concrete opleidingen. 

Volg en opleiding en behoud je loon terwijl je studeert

Werk je in de gezinszorg, in een opvoedingsinstelling, in een sociale of een beschutte werkplaats, in de socioculturele sector, in de kinderopvang of in een centrum voor geestelijke gezondheidszorg en heb je om welke reden dan ook vroeger niet de mogelijkheid gehad om een diploma te behalen, grijp dan nu je kans!
Wij zorgen ervoor dat je een opleidingstraject bij een Centrum voor Volwassenonderwijs (CVO) kan volgen en een diploma kan behalen waarmee je in een beter betaalde en anders gekwalificeerde functie aan de slag kan.

Een diploma Verpleegkunde via Project 600

In het nieuwe schooljaar 2017 kan dankzij het “Project 600” opnieuw een groep werknemers uit de sector met behoud van loon een volwaardig diploma van verpleegkundige behalen. Tijdens de studieperiode blijft je arbeidsovereenkomst vanzelfsprekend voortbestaan. Tegelijk voorziet het opleidingsproject een financiering voor vervangende tewerkstelling in je instelling.
Meer informatie vind je op http://www.fe-bi.org/nl/ifg/proc%C3%A9dure.

Een diploma Zorgkundige met behoud van loon

Werk je vandaag in een niet-zorgfunctie in een ziekenhuis, een woonzorgcentrum, een psychiatrisch verzorgingstehuis, de thuisverpleging, de revalidatie, een wijkgezondheidscentrum of in het Rode Kruis/afdeling Bloed? Wil je graag zorgkundige worden? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Heel binnenkort gaat het nieuw project opleiding tot zorgkundige van start.