Witte Woede

Doe mee!

LBC-NVK-non-profit kent twee websites. De eerder interactieve witte woede site vind je op www.wittewoede.be. Deze site vormt een welkome aanvulling op de site waar je nu bent: http://non-profit.lbc-nvk.be.
Op deze site informeert LBC-NVK non-profit je over je rechten en plichten in de non-profitsector: Hier vind je cao-teksten, publicaties rond bijvoorbeeld tijdskrediet, de non-profitgazet. Belangrijk om weten is dat er rond een aantal thema's extra info voor leden (publicaties) en militanten (CAO-bundels) voorhanden is. Vergeet je dus niet te registreren en log in als je op deze site bezoekt.
www.wittewoede.be is de interactieve site van de non-profit LBC-NVK: 
Gedreven én actief in alle sectoren van gezondheid, zorg, welzijn en cultuur! Er is altijd iets te ontdekken! En laat vooral je reacties achter.
Actief meewerken? Het kan! 
Maak mee het nieuws op www.wittewoede.be!
Je kan op twee manieren op onze witte woedesnelweg: 
“Reageer op dit artikel” (klik onderaan een artikel) 
Zelf een tekstje posten over non-profit nieuws(tjes) uit jouw instelling of regio. Met een foto erbij wordt het nog veel leuker! Je stuurt de foto(s) gewoon mee in bijlage van het mailbericht naar de site-redactie. Makkelijk!
www.wittewoede.be is géén helpdesk voor individuele vragen over het werk (bv. over je loon, arbeidsovereenkomst, vakantiegeld…) Daar kan je natuurlijk wel mee terecht bij de syndicale afgevaardigden van LBC-NVK in je instelling of dienst, of in het LBC-NVK secretariaat van je regio.