Loopbaanbegeleiding

Centrum voor Loopbaanontwikkeling

Geef richting aan je loopbaan!

Zowel mensen als hun jobs evolueren. Mensen krijgen andere ambities en behoeften. Jobs vragen nieuwe capaciteiten of kennis. Een diploma kan hierbij een rol spelen... of net niet.
Dat je dus je loopbaan wil bijsturen of zelfs het roer wil omgooien, is niet zo vreemd. Wil je een nieuwe start nemen als 45-plusser? Mogelijks wil je tijdelijk of definitief, een stapje terugzetten omdat je job moeilijk te verzoenen is met hobby's of je opgroeiend gezin. Of heb je op de schoolbanken een keuze gemaakt waar je nu spijt van hebt. En wat doe je als je na de langverwachte promotie het gevoel krijgt te verdrinken in het werk?
Bekijk de video waarin de medewerkers van het Centrum voor Loopbaanontwikkeling zich kort voorstellen:
Herken je jezelf? Dan is loopbaanbegeleiding wellicht iets voor jou... Het Centrum voor Loopbaanontwikkeling helpt je zelf de richting te kiezen buiten de werkgever om. Via gesprekken en doe-opdrachten met een loopbaanbegeleider breng je talenten, vaardigheden, kansen en wensen in kaart. Samen stel je een loopbaanplan op, met haalbare acties.
Voorwaarden
  • aan het werk zijn
  • minstens 1 jaar werkervaring hebben
  • geen gesubsidieerde loopbaanbegeleiding gevolgd hebben de laatste vijf jaar
Interesse?
Kom dan naar een van de infosessies bij jou in de buurt. De data vind je op www.loopbaanontwikkeling.be. Voor leden is deze service gratis. 
Niet-leden betalen voor de diensten van het LBC-NVK-Centrum voor Loopbaanontwikkeling .
Workshops
Het Centrum voor Loopbaanontwikkeling organiseert in samenwerking met het ACV ook workshops rond je loopbaan. Voor meer info en inschrijvingen: www.jeloopbaan.be