ACV GO, lidmaatschap voor jonge werknemers

ACV GO, het lidmaatschap voor jonge werknemers

Voor jonge werknemers heeft het ACV een extra voordelig lidmaatschap: ACV GO. In plaats van de gebruikelijke 17 euro per maand betalen jongeren onder de 25 jaar in hun eerste aansluitingsjaar slechts 10 euro per maand. Dat is 33 eurocent per dag. En laten we eerlijk zijn, wat koop je vandaag de dag nog met 33 cent? 

Omnium verzekerd

Bij het ACV hebben jonge werknemers voor 10 euro per maand recht op het totaalpakket van dienstverlening, inclusief rechtsbijstand, en zijn ze dus volwaardig lid. Een soort omniumverzekering op het werk, zeg maar. En dat is geen overbodige luxe wanneer je aan je eerste job begint. Welk loon mag je verwachten? Hoe zit dat met je arbeidsuren? Mag je vakantie opnemen? Heb je recht op maaltijdcheques? Vele vragen waar het ACV raad mee weet. 

Vliegende start

Waarom krijg je de korting? Als beginnende werknemer is het uitkijken geblazen wat je met je geld zal doen. Een groot kapitaal heb je nog niet voorhanden tijdens het eerste jaar op eigen benen. Dat betekent zelf de huur opbrengen, rekeningen betalen, eten kopen, en dat allemaal met een startersloon. Begin er maar aan! Speciaal om jouw vliegende start te ondersteunen, lanceren we dus ACV GO.
Voor alle duidelijkheid: studenten blijven nog steeds gratis genieten van het ACV Enter-lidmaatschap. Het ACV GO-lidmaatschap begint pas te lopen zodra iemand is afgestudeerd en zijn of haar eerste arbeidscontract heeft ondertekend.
Check de voorwaarden en schrijf je in op www.acvgo.be. Vertel het vooral voort aan al je vrienden en vriendinnen!