Contacteer het Centrum voor Loopbaanontwikkeling

Contactmogelijkheden

CLO-team
Centrum voor Loopbaanontwikkeling LBC-NVK 
Sudermanstraat 5
2000 Antwerpen
tel. 03-220 89 50 
loopbaancentrum@acv-csc.be
In het Centrum voor Loopbaanontwikkeling werken we met een team van 5 loopbaanbegeleiders, die elk loopbaanbegeleiding in een specifieke regio verzorgen. Daarnaast werken we met een netwerk van ervaren freelancers. Professionaliteit en het zorgvuldig omgaan met jouw loopbaanvraag vinden we erg belangrijk. Daarom zijn de medewerkers geselecteerd op basis van hun opleiding, kennis en ervaring in het omgaan met loopbaanvragen. 
In ons loopbaancentrum begeleiden we mensen  individueel, face-to-face. Tijdens deze loopbaangesprekken, wat een groot deel van onze tijd is, zijn we dan ook telefonisch niet bereikbaar. Wil je graag snel een antwoord op jouw vragen, laat dan een berichtje achter op onze voice-mail of stuur jouw vraag naar loopbaancentrum@acv-csc.be. We nemen dan zo snel mogelijk met jou contact op. 
Geïnteresseerd?
Contacteer dan de contactpersoon van jouw regio: 
Regio Antwerpen en Mechelen
Marc van den Broeck - Coördinator
Tel. 0496-577584 
Van opleiding is Marc licentiaat in de Handels- en Financiële Wetenschappen en behaalde een Maîtrise en Administration et Gestion. Daarnaast volgde hij korte opleidingen en vormingen rond diverse HR-tools, coaching, selectiemethodieken, persoonlijkheidstests, intervisie en creatieve werkvormen.
Marc doet individuele loopbaanbegeleidingen en begeleidingen in groep. Daarnaast coacht hij  mensen met diverse loopbaanvragen en begeleidt hij workshops rond visibility, leiderschap…
Hij coördineert  de werking van het loopbaancentrum en heeft  ervaring in diverse sectoren: papier, overheid, outplacement, personeelsadministratie, HR en consultancy. 
Regio Antwerpen, Turnhout en Herentals
Kathleen Brants
Tel. 0477-750409 
Kathleen heeft een basisopleiding maatschappelijk werk en master arbeidssociologie en volgde daarnaast verschillende bijkomende opleidingen: Professionele coach (Instituut voor ontwikkelingsgericht coachen), Inspiraties uit de narratieve benadering en verdiepingscursus narratieve hulpverlening (Interactieacademie), Begeleidingsmethodiek en trainingsvaardigheden (Wisper), Conflicthantering in werksituaties, Creatieve werkvormen (Bie Schoeters).
Kathleen doet individuele loopbaanbegeleidingen en begeleidingen in groep. Ze heeft ervaring met diverse loopbaanvragen, burn-out, loopbaanbegeleiding voor ouders met een zorgenkind, begeleiden van oudere werknemers.
Ze heeft een loopbaan van meer dan 25 jaar binnen LBC-NVK,  eerst enkele jaren als medewerker rechtskundige dienst, vervolgens 10 jaar op de vormingsdienst en nu sinds langer dan een decennium als loopbaancoach.
Regio Leuven, Hasselt en Brussel
Nathalie Vermeersch
Tel. 0473-543228 
Nathalie is master in de moderne geschiedenis en heeft 10 jaar in de geestelijke gezondheidszorg gewerkt als psychiatrisch verpleegkundige waar ze ervaring in het begeleiden van individuen en groepen vanuit een holistische benadering heeft opgedaan. In die periode stond ze ook in voor het coachen en begeleiden van studenten verpleegkunde. Als vakbondsmilitante kwam ze in aanraking met de thema’s psychosociale belasting, stressklachten en burn-out.
Verder volgde ze korte opleidingen en vormingen rond o.a. intervisie begeleiden, gebruik van persoonlijkheidstests, cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie (UPC K.U. Leuven), psychosociale belasting (NVK), Inspirerend Coachen (Center for Selfmanagement), Creatieve werkvormen (Bie Schoeters). Ze volgde verder ook een intensieve opleiding rond coachen van burn-out in de praktijk: ‘Burn-out : aanzet tot verandering’ door Dr. Eric Boydens en Geweldloze Communicatie (Blabla bvba)
Nathalie coacht en adviseert binnen individuele en groepsloopbaanbegeleidingen, begeleidt mensen met burn-out en geeft workshops over loopbaanthema’s en burn-out. 
Regio Gent & Sint-Niklaas
Saskia De Bondt
Tel. 0477-750601
Van opleiding is Saskia licentiaat in de Taal- en Letterkunde en behaalde ze een MaNaMa Personeelsbeleid. Verder is ze gecertifieerd ervaringsgericht counselor.
Ze is reeds meer dan tien jaar aan de slag als loopbaancoach in het centrum voor loopbaanontwikkeling van LBC-NVK. Ze coacht zowel deelnemers in individuele trajecten als groepen. De nadruk ligt op het werken rond burn-out. Dit gaat van individueel begeleiden tot het geven van hersteltrajecten. Verder doet ze regelmatig sensibiliseringsacties op werkvloeren of voor militanten om mee een aanzet te vormen tot het uitwerken van een preventiebeleid of re-integratiebeleid in organisaties.
Saskia heeft eveneens ervaring in het begeleiden van intervisiegroepen.
Bij een vorige werkgever was ze outplacement consultant en deed ze aan werving en selectie.
Regio Kortrijk, Roeselare en Brugge
Annelies Dousy
Tel. 0473-534379
Van opleiding is Annelies licentiaat in de antropologie. Daarnaast heeft ze een postuniversitaire opleiding genderstudies gevolgd en deed daarbovenop nog een coaching opleiding.
Annelies doet individuele begeleidingen en coaching van mensen met uiteenlopende loopbaanvragen. Verder begeleidt ze groepen in het kader van loopbaanoriëntering, solliciteren en burn-out. Met individuele coaching adviseert ze mensen met burn-out.

Wil je meteen inschrijven?
Klik dan hier!

Contacteer ons