Logo CLO 2016
In nauwe samenwerking met de kaderwerking binnen LBC-NVK werkt het Centrum voor Loopbaanbegeleiding aan een specifieke aanbod voor kaderleden en leidinggevenden. Door hun functie worden zij geconfronteerd met specifieke loopbaanvragen. Ons professioneel team van loopbaanbegeleiders gaat graag met jou op zoek naar antwoorden...
Lees meer
workshop
Vind je het moeilijk om "neen" te zeggen tegen collega's en/of leidinggevenden? Dan ben je welkom op onze 3-daagse workshop "Assertiviteit op de werkvloer". 
Lees meer

Contact

CLO-team
In het Centrum voor Loopbaanontwikkeling werken we met een team van 5 loopbaanbegeleiders, die elk loopbaanbegeleiding in een specifieke regio verzorgen.  Daarnaast werken we met een netwerk van ervaren freelancers. Professionaliteit en het zorgvuldig omgaan met jouw loopbaanvraag vinden we erg belangrijk. Daarom zijn de medewerkers geselecteerd op basis van hun opleiding, kennis en ervaring in het omgaan met loopbaanvragen. 
Lees meer
workshop
Vind je het moeilijk om "neen" te zeggen tegen collega's en/of leidinggevenden? Dan ben je welkom op onze 3-daagse workshop "Assertiviteit op de werkvloer". 
Lees meer

Ons aanbod

individuele begeleiding

Individuele loopbaanbegeleiding

  • Geen plezier in je werk? Op een dood spoor?
  • Zoek je meer evenwicht tussen werk en privéleven?
  • Wil je je loopbaan bijsturen of zelfs het roer omgooien? 
  • Toe aan een nieuwe uitdaging? 
  • Een nieuwe start als 50-plusser? 
  • Het gevoel te verdrinken in het werk? 
Herken je deze vragen? Dan is loopbaanbegeleiding wellicht iets voor jou.
Interesse in ons aanbod? Dan verwelkomen we je graag op een infosessie in je buurt. 
wandelcoaching
Naast de ‘klassieke’ loopbaanbegeleiding die zich afspeelt op kantoor, kan je nu ook kiezen voor ‘wandelcoaching’. Ben je iemand die zich goed voelt in de buitenlucht, ben je graag op stap, weet je van jezelf dat je creatiefste ideeën niet noodzakelijk aan je bureau opborrelen of heb je er gewoon zin in, dan is wandelcoaching iets voor jou.
Lees meer
workshop
Rond een aantal items die met je job of je functioneren te maken hebben, organiseren we regelmatig workshops. Lees er hier meer over en schrijf meteen in!
Lees meer
groepsbegeleiding
Een intensieve loopbaanbegeleiding in groep. Je doet aan uitwisseling met andere groepsleden die net zoals u beter willen omgaan met hun werksituatie of die willen uitzoeken of een andere werksituatie hen beter zou liggen.
Lees meer