Individuele loopbaanbegeleiding

individuele begeleiding
  • Geen plezier in je werk? Op een dood spoor?
  • Zoek je meer evenwicht tussen werk en privéleven?
  • Wil je je loopbaan bijsturen of zelfs het roer omgooien? 
  • Toe aan een nieuwe uitdaging? 
  • Het gevoel  te verdrinken in het werk? 

Herken je deze vragen? 

Ben je aan het werk en woon je in Vlaanderen of Brussel? Dan is loopbaanbegeleiding wellicht iets voor jou.

Hoe werken we?

Eerst schrijf je je in voor één van onze startbijeenkomsten. Dat doe je via mail, per telefoon of met het online formulier dat je onderaan deze pagina vindt. In elke regio gaan ze regelmatig door. Uiteraard kom je helemaal vrijblijvend naar de bijeenkomst. Pas nadien beslis je of je al dan niet verder op onze dienstverlening beroep doet. 
Tijdens deze bijeenkomsten krijg je info over het wat, hoe en waarom van loopbaanontwikkeling. Je hebt een beeld van wat je er wel en niet van kan verwachten. Je leert er meer over onze aanpak en de oefeningen die we gebruiken.
Na deze bijeenkomst kan je je inschrijven voor het eigenlijke – individuele - traject.
Je ontmoet je coach minimum vijf keer in een periode van een drietal maanden. Tijdens elk gesprek gaan we dieper in op jouw loopbaanvragen, op een gestructureerde manier. Een gesprek duurt gemiddeld anderhalf uur.
Na deze gesprekken ben je tot een actieplan gekomen waarmee je aan de slag kan. Eventueel kan je nog terugkomen voor een opvolgingsgesprek. 
Voor de kostprijs hoef je het al niet te laten. Je betaalt de begeleiding met loopbaancheques van de VDAB. Een cheque voor een begeleiding van 4 uur kost je 40 euro, maar voor leden van LBC-NVK of ACV betalen we die 40 euro graag terug...

Schrijf nu in!

Contacteer ons