Workshops rond loopbaanthema's

workshop
Rond een aantal items die met je job of je functioneren te maken hebben, organiseren we regelmatig workshops. Onderaan vind je ons concrete aanbod per regio.
Burn-out
Een burn-out komt niet plots. Je krijgt in de loop van de jaren signalen. In deze workshop leer je deze signalen herkennen, maar ook hoe je het na een burnout anders kan aanpakken. 
Visibility
Ben jij ook op zoek naar manieren om jouw talenten te tonen of beter aan bod te laten komen?  Dan is deze workshop iets voor jou.
Time management
Kun jij altijd een onderscheid maken tussen wat dringend en belangrijk is? Krijg er een beter inzicht in dankzij deze workshop.
CV en brief
Een goed cv is het halve werk. Het verhoogt aanzienlijk je kansen om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek.
Interview
We leren we  hoe je je kan voorbereiden op een sollicitiatiegesprek, hoe je te weten komt welke vragen er gesteld zullen worden en hoe je daar een klaar en duidelijk antwoord op geeft.
Leiding geven voor starters 
Leiding geven bestaat uit verschillende aspecten: motiveren, organiseren, communicatie, opleiden van medewerkers, administratie….Hoe pak jij dit aan en welk effect dit heeft op medewerkers. 
Hieronder een overzicht van ons aanbod de komende maanden:
Antwerpen
LBC-NVK, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen
empty
Brugge
ACV-gebouw, Koning Albert I-laan 132, 8000 Brugge

Contacteer ons 

Schrijf in via www.jeloopbaan.be
  • Adres
Centrum voor Loopbaanontwikkeling LBC-NVK 
Sudermanstraat 5
2000 Antwerpen 
03-220 89 50

Contacteer ons