Loopbaancoaching

loopbaancoaching
Kaderleden, hooggeschoolde werknemers, werknemers in een leidinggevende functie, .. wat deze groepen doorgaans bindt, is dat zij aan het roer willen staan van hun eigen loopbaan. Je voelt je verbonden met het bedrijf of de instelling. Het beste uit de job halen, een doel bereiken, resultaten boeken, doorgroeien en mee de richting van het bedrijf bepalen, het vormen belangrijke elementen binnen het uitbouwen van je loopbaan. 
Maar ook de  balans werk en privé onder controle houden, je goed voelen in de job, je competenties kennen, geregeld de loopbaan onder de loep nemen, het welzijn van andere medewerkers verhogen, op zoek naar menselijk en inspirerend leidinggeven, … 
Om je loopbaan te optimaliseren is er het Centrum voor Loopbaanontwikkeling van LBC-NVK. Kijk er ook de agenda van ACV Kader eens op na. Op geregelde tijdstippen worden workshops en seminaries aangeboden voor de leden (LBC-NVK). Ook niet-leden zijn welkom mits een kostendekkende bijdrage. 
Meer info? 
LBC-NVK Centrum voor Loopbaanontwikkeling
Sudermanstraat 5
2000 Antwerpen
03/220.89.50
loopbaancentrum@acv-csc.be
www.loopbaanontwikkeling.be

Neem je loopbaan zelf in handen!

Workshops
Nadat je gestopt bent met studeren start er een nieuwe fase in je loopbaan. Je gaat op zoek naar een job die bij je past. Voor de ene verloopt dit al wat vlotter dan de andere. Onderweg word je geconfronteerd met meevallers, maar ook met tegenslagen. Je thuissituatie, je gevolgde opleidingen, een veranderende werkomgeving,… hebben een sterke invloed op hoe jouw loopbaan vorm krijgt. Op een heel aantal momenten ga je keuzes (moeten) maken. Deze gaan vaak gepaard met heel wat vragen over de gevolgen zowel op korte als op lange termijn. 
Het ACV heeft je heel wat te bieden om verder te bouwen aan jouw loopbaan. Je kunt bij ons terecht voor alle vragen die je hebt rond je loopbaan, arbeid en inkomen. We verstrekken je basisinformatie rond je rechten en plichten, maar geven je ook graag advies over de voor- en nadelen die maatregelen/systemen of keuzes hebben.
Alle info vind je op www.jeloopbaan.be

Contacteer ons