Loopbaancoaching

Koester je loopbaan

Logo CLO 2016
Ren je ook van de ene vergadering naar de andere? Stapelen de mails, de vergaderverzoeken, de conference calls zich ook bij jou op? Soms wordt het allemaal wat veel en ben je misschien aan wat rust toe.  
"Met drukte kan ik best omgaan, maar het houdt nooit meer op en er zijn geen rustpauzes meer. Ik leerde er tijd maken voor mezelf. Even geen aandacht voor wat moet, maar focus op wie ik ben, wat ik wil, wat mij doet leven. De loopbaanbegeleiding verfriste mijn blik op mezelf, op wat mij uitdaagt, op wat mij goesting geeft".
Koen
In het Centrum voor Loopbaanontwikkeling van LBC-NVK werken 4 loopbaanbegeleiders en een netwerk van ervaren freelancers samen om jou een professioneel met jouw loopbaanvragen om te gaan. Neem eens een kijkje op www.loopbaanontwikkeling.be.
"Ik ben echt wel blij dat ik die loopbaanbegeleiding heb gedaan. Super grote verassingen zijn daar niet uitgekomen. Maar door er gewoon op vaste tijdstippen tijd voor uit te trekken en de gesprekken voor te bereiden EN dat alles ook eens te kunnen bespreken is dit wel een serieus hulpmiddel geweest om een en ander eens scherp te stellen." 
Jean-Marie

Loopbaanworkshops

LBC-NVK en ACV bieden geregeld workshops aan rond verschillende thema’s. Neem een kijkje op www.jeloopbaan.be

Contacteer ons