Workshops burn-out

Hoe omgaan met stress en burn-out in je team?

logo met tekst burn-out
Leidinggevenden worden vaak geconfronteerd met medewerkers die uitvallen omwille van stress of burn-out, speciaal voor hen heeft het NVK samen met het Centrum voor Loopbaanontwikkeling (CLO) een workshop uitgewerkt.  
De workshop van het CLO bestaat uit drie delen: een infosessie met algemene info over wat burn-out is en hoe je de eerste symptomen erkent, daarna volgen twee workshops van een halve dag hoe je dit preventief kan aanpakken en hoe je op een correcte manier met een getroffen collega omgaat zodat de herintrede op de werkvloer succesvol wordt. “Tijdens de workshops steken leidinggevenden niet alleen wat op van ons, maar ook van elkaar," zegt Kathleen Brants die de sessies verzorgt. "Het blijkt zeer inspirerend te zijn om over dit thema samen te komen met betrokkenen uit verschillende bedrijven en sectoren, met allemaal hun eigen realiteit,” schetst Kathleen. 
Waar en wanneer?
  • Infosessie : maandag 13 februari 2017,18.00-20.30 uur
  • Dag 1 (preventief omgaan met burn-out): vrijdag 17 februari 2017, 13.30-17.00 uur
  • Dag 2 (curatief omgaan met burn-out): vrijdag 17 maart 2017, 13.30-17.00 uur
Telkens in de gebouwen van de LBC-NVK, Sudermanstraat 5, 2000 Antwerpen
Geïnteresseerd in de workshop? Aarzel dan niet te lang, want de sessies worden beperkt tot 12 personen per sessie. Snel zijn is dus de boodschap!

Contacteer ons