Gratis Enterlidmaatschap

Enter logo

Waarmee kunnen we je helpen?

Het is voor jongeren niet altijd eenvoudig om 'gelanceerd' te worden op de arbeidsmarkt. Niet alleen is het voor jongeren moeilijk om een job te vinden, maar daarnaast moeten ze ook nog de weg vinden in de wirwar van reglementen en instanties. Daarom verdienen jonge werknemers en pas afgestudeerden extra aandacht! 
Enter is het ACV-jongerennetwerk dat zich specifiek richt op deze doelgroep. Heb je vragen over de positie als startende werknemer of als student die binnenkort de oversteek naar de arbeidsmarkt waagt? Dan ben je bij Enter aan het juiste adres! 
Studenten en schoolverlaters kunnen zich via Enter gratis aansluiten bij het ACV en zo gebruik maken van de diensten van ACV en LBC-NVK. Als laatstejaars of starter kan dat handig zijn. Bijvoorbeeld voor contract- of salarisadvies, om maar enkele voordelen op te noemen. 
Je kan als Enterlid ook beroep doen op het Centrum voor Loopbaanontwikkeling voor individuele coaching, cv-advies, sollicitatieadvies en workshops. Meer informatie op www.loopbaanontwikkeling.be en www.jeloopbaan.be
Maak je vandaag nog gratis lid via www.acv-enter.be en geniet van de vele voordelen

Contacteer ons