Kandidaat?

Een syndicaal engagement opnemen, doe je niet overhaast. Wellicht komen een aantal vragen bij je op. Kan ik een mandaat als kadervertegenwoordiger combineren met mijn kaderfunctie? Zal ik nog voldoende tijd hebben om mijn job naar behoren te doen? Zal ik promoties aan mij zien voorbij gaan? Hoe zal mijn werkgever reageren? En mijn collega’s? Op welke steun ik rekenen bij het ACV?
Het is normaal, of zelfs belangrijk, dat je deze vragen stelt. Maar vraag je ook af vanwaar je bewogenheid komt. Wat vind jij onrechtvaardig? Wat wil jij, samen met andere vertegenwoordigers, bereiken voor je collega’s? Hoe wil je het aanpakken? 
Al veel kadervertegenwoordigers zijn de uitdaging aangegaan, zonder er spijt van te hebben. Via de kaderwerking binnen het ACV bouw je aan een netwerk met andere kadervertegenwoordigers die je met hun ervaringen kunnen ondersteunen en begeleiden. Wij bieden bovendien de nodige vorming aan om je expertise op verschillende terreinen te versterken. 
Wij zijn nog steeds op zoek naar waardevolle, sterke kaderleden die in de bres willen springen voor hun collega's. Wil je meer weten over wat het precies betekent? Kijk dan alvast eens in onze brochure voor kaderkandidaten. Heb je hierover vragen? Wil je een gesprek? Aarzel niet om contact op te nemen met de vakbondsafgevaardigde van je onderneming. Je kan ons ook contacteren via kader@acv-csc.be of via www.wordacvkandidaat.be. Of neem rechtstreeks contact op met Sandra Vercammen of Jan De Paepe via het telefoonnummer 03 220 87 37.

Contacteer ons